Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2011 14:02 - Скрапбукинг
Автор: tishu Категория: Хоби   
Прочетен: 2519 Коментари: 0 Гласове:
1



Скрапбукинг
Какво е скрапбукинг?
Скрапбукингът представлява декориран албум, с помощта на който Вие можете да запазите лични или семейни спомени под формата на фотографии, печатни текстове или сувенири. Разказвайки история от миналото, слагайки весели снимки и украсявайки с най-различни материали, Вие ще можете да запечатате скъпите Ви спомените като по този начин те винаги ще усмихват душата Ви. По този начин страхотните моменти с хората, които обичате, няма да бъдат забравени, а напротив – съхранени.
Изработката на скрапбукунг далеч не е сложна, а напротив – много достъпна дори и за едно малко дете. И нека не Ви притеснява това, че нямате необходимите материали, за да украсите Вашите спомени. Съществуват много и разнообразни начини да направите вашия скрапбукинг красив и дори още по-креативен. Например цветни панделки, 3D стикери, 3D лепящи елементи, цветя от филц, шарени копчета, креативни щипки и различни закачливи материали, като всички тези и още много други може да намерите и в Нашия онлайн магазин www.UAU.BG.
След направата му, Вие ще се убедите, че скрапбукингът е един прекрасен начин да съхраните красивите моменти от миналото. И вече като едни изтънчени скрапбукери, Ви ще можете да помогнете на Вашите приятели и семейство също да сътворят нещо уникално.
В следващите няколко реда ще Ви кажем неща, които всеки един скрапбукер непременно трябва да знае :
Скрапбукингът е направен, за да разкаже история! Той сам по себе си говори на сърцата на хората и усмихва лицата им, припомняйки им красиви моменти от миналото. В това се състой същността на скрапбукинга – да разкаже! Така че основната цел на един скрапбукер е да запази миналото и да го съхрани.
За направата на скрапбукинг не е нужно да се пренатоварвате или уморявате, притеснявайки се дали ще се получи. Просто правете всичко с усмивка и оставете на креативността във Вас да работи.
Направете си собствено определение за „скрапбукинг”. Наречете го „лексикон” или „ моят креативен албум” или с име, което Ви напомня на нещо свидно. Не мислете как да направите всичко под ред или в определена рамка, напротив отпуснете се и просто направете това, което обичате.
Забравете идеята , че трябва да сложете всички снимки, които имате. Опитвайте се да избягвате пренатрупване и еднаквост. Когато искате да обрисувате даден спомен, просто намерете най-подходящата снимка и сложете нея. Напишете дума, изречение или забавна история, с която свързвате тази снимка и с малко креативност украсете спомена с материалите описани по-горе.
Запомнете, че не винаги голямото е по-добро от малкото. Когато илюстрирате нежен спомен или самата снимка и история е нещо мило и свидно, не прибягвайте към огромни сувенири, за да покажете привързаността си към спомена. Сложете нещо малко, но ценно, нещо което да говори само по себе си, така че хората, които го разглеждат, сами да се потопят в атмосферата.
Когато правите скрапбукинг с цел да го подарите на някого, когото цените, сложете нещата, които той обича и запечатайте моментите Ви заедно. Намерете Вашето вдъхновение и просто действайте!
Имайки най–прекрасните спомени в съзнанието Ви, няколко листа хартия, страхотни снимки, декоративни материали и най-вече любов, може да бъдете сигурни , че Вие имате всичко, което Ви е нужно за направата на скрапбукинг.
И нека незабравяме , че днешните скрапбукери запазват нашето „вчера” за „утре” ! (:

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage





Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tishu
Категория: Хоби
Прочетен: 25451
Постинги: 7
Коментари: 5
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930